DATE Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc sed cursus metus, quis facilisis nunc. Nunc in nunc facilisis, posuere risus non, feugiat magna. Praesent sed metus dolor. Curabitur id rhoncus ipsum, in ornare tellus. Suspendisse potenti.
DATE Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc sed cursus metus, quis facilisis nunc. Nunc in nunc facilisis, posuere risus non, feugiat magna. Praesent sed metus dolor. Curabitur id rhoncus ipsum, in ornare tellus. Suspendisse potenti.
Přikývl. Vypadal, že je rád, že se Victor nezlobí. Brzy se tedy oblékl do bundy a obul si boty. ,,Díky, Victore. Dlužím ti. A Světlana taky. Až ji najdu, tak ji uškrtím," pronesl k Victorovi. Nevypadal moc šťastně z toho, že Světlana uletěla - logicky. Brzy už byl venku, v oné zimě, i se svým bolehlavem. Moc se teď nestaral o to, kolik starostí po sobě Victorovi nechal. No, přeci jen mu řekl, že mu dluží. Bylo dost možné, že si to alfa v blízké době vybere, ale kdo ví? Nebylo teď třeba to řešit. Momentálně jednoduše hledal Světu.
Post by Armia Wetherbee on Jan 14, 2019 19:52:11 GMT
První, čeho si menší dívka po probuzení všimla, bylo to, že není u sebe doma. Na chvíli měla totální okno a jen se prázdným pohledem koukala po místnosti. Byl to zkrátka obyčejný pokoj s nějakým nábytkem, hlavní část byla ale postel, ve které se právě nacházela. Opatrně se vymotala z přikrývek a posunula se na kraj postele, kde svěsila nohy na zem. Pociťovala menší ztuhlost těla, ale nevnímala jí. Byla tam očividně sama, takže byla prozatím v klidu, pořád ale nechápala co dělá tady. To se na tom večírku tak opila? Nepamatovala si, že by toho měla hodně.. Najednou se jí myšlenky začaly v hlavě vybavovat a skládaly tak onen večer. Šla s nějakou skupinkou lidí do lesa. Každý normální člověk by se mu vyhnul, hlavně když se děly ty vraždy.. Vraždy.. Ta žena! Ona umřela! Zabil jí ten přerostlý vlk. Armia pevně sevřela víčka k sobě a vzpomínala dál. Vlk přešel k ní. Nebyla jeho cílem, chňapl ji za ruku a odmrštil jí pryč.. Škaredá rána na ruce. S bušícím srdcem se dívala na svou ruku, skoro nebylo znát, že s ní něco bylo. Jak je to možné? Párkrát zamrkala aby se ujistila, že se jí to nezdá a vzpomínala dál. Vlk útočil i po jiných lidech, snažili se utéct, ale marně. Nakonec si pamatovala jen černočernou tmu, omdlela. Na její tváři byl teď rozpolcený výraz. Absolutně netušila co dělat.
Post by Victor Murphy on Jan 14, 2019 20:04:59 GMT
Nějakou chvíli byla sama. Nikdo ji nerušil. Bylo však slyšet, že v celém komplexu úplně sama není. Kroky, nějaké šramocení a sem tam trocha mumlání za dveřmi. Vážně to byl jen shluk vzdálených zvuků. Nakonec se však kroky přiblížily ke dveřím jejího pokoje. Někdo vzal za kliku a pomalu otevřel. Muž, který vešel ji byl pravděpodobně cizí. On sám si neuvědomoval, že by ji někdy dřív viděl. Když si všiml, že je vzhůru, na tváři se mu objevil mírný úsměv.. ačkoli věděl, že onen nepříjemný okamžik, kdy ji bude muset odhalit pravdu se blížil. ,,Prosím lehněte si, musíte být pořád zesláblá. Včerejší zážitek vás musel vyčerpat" Pronesl trochu ustaraným hlasem a vydal se k ní blíž. Snažil se působit klidně a přirozeně. Nějak ji vyděsit byla ta poslední věc, kterou teď chtěl. ,,Mohu zkontrolovat, jak je na tom vaše ruka?" otázal se pro jistotu. Byla zlámaná a nevypadalo to moc hezky. Victor se ji snažil narovnat, hned jak dostal tu možnost. Bylo třeba jednat rychle, než kosti srostou špatně. Pak by je musel znovu lámat. Teď se však nezdálo, že by bylo něco špatně a vše se hojilo v pořádku. Vlastně v noci skoro nespal a obě dívky pro jistotu hlídal.
Post by Armia Wetherbee on Jan 14, 2019 20:30:56 GMT
Ještě chvíli si srovnávala myšlenky v hlavě. Bylo toho na ní teď trochu moc, ale i přes to vypadalo, že byla v klidu. Za dveřmi po chvíli uslyšela kroky, které nakonec vedly k ní. Malinko sebou trhla, když se dveře otevřely a spatřila naprosto cizího muže. Neznala ho, očividně i on neznal jí, ale byl k ní milý a to přesně teď potřebovala. I když měla šílenou chuť vypálit všechny otázky naráz, první poslechla onoho muže a na jeho prosbu se ocitla zpět v teplých pokrývkách, které jí aspoň malinko dodávaly pocit bezpečí, který teď potřebovala stejně tak, jako hezké chování, protože měla pocit, že se na místě buď rozbrečí a nebo pěkně naštve. Proto nakonec jen smířlivě vydechla a její pusa započala otázky. ''Ano, je v pořádku, ale neměla by.. Neměla by být v pořádku.. Vždyť.. Byla celá od krve, nejspíše i zlomená.. Jak je tohle možné? Nějaký zázračný lektvar, nebo něco podobného?'' Armia se snažila, aby se jí hlas netřásl, ale jednou ji stejně zakolísal, to jí bylo teď ale jedno. Chtěla se dozvědět co se přesně stalo a proč je její ruka jako by se jí nic nestalo. I tak ale po svém řečnickém výkonu zůstala zticha a na chvíli zavřela oči. Že je tohle jen špatný sen? Určitě je..
Post by Victor Murphy on Jan 14, 2019 20:53:17 GMT
Victor přišel až k ní. Byl rád, že přese všechno, co měla za sebou ho poslechla. Vlastně to věci dost ulehčovalo. Přisedl si k ní, aby se nemusel sklánět. Nezdálo se mu, že by to pro ni bylo příjemné. Na druhou stranu, to že byl tak blízko být příjemné nemuselo taktéž. Teď ale nebyla doba ptát se na zdvořilosti. Neustále si opakoval, že v první řadě musí vypadat že ví, co dělá. Vzal jeji dříve zraněnou ruku do dlaní a začal ji prohmatávat a kontrolovat kosti. Ještě úplně zahojené nebyla. Proces regenerace se teprve nastartoval. Příští zranění zmizí rychleji a to další ještě rychleji. Regenerace vlastně fungovala ve smyslu, čím častěji se budeš léčit, tím rychleji to půjde. Podobně fungovala i samotná přeměna. Bylo tedy možné, že Armia ucítila ještě nějakou mírnější bolest, když vlkodlak víc zatlačil. Jak však doufal, vše se hojilo dobře. To vedle bude mít větší problém. ,,Vím, že máš asi spoustu otázek..Mrzí mě, že to takhle dopadlo." Mírně si povzdechl. ,,Každopádně já jsem Victor. Rád tě poznávám, i když rači bych byl za jiných okolností. Teď po tobě ale potřebuju jednu věc. Na otázky ti odpovím, nejdřív ale potřebuju slyšet, co přesně si myslíš, že se s tebou stalo" Byla možnost, že o vlkodlacích ví. Potřeboval zjistit, jak moc, pokud vůbec. Pomohlo by mu to v tom, jak se k ní má dále chovat.
Post by Camille Bellerose on Jan 14, 2019 22:03:36 GMT
Vlčice se svazkem klíčů po nějaké době doběhne k chatě doufaje, že zde někoho ze smečky potká. Chtěla si popovídat, ale do města by se nevydala. Ovšem už z dálky jí začne pomalu docházet, že něco není úplně v pořádku. Z hrdla se jí vydere tiché zakňučení, když pozná Armiin pach, který je dnes... Jiný. Jiný, než si ho pamatovala. Upustí svazek klíčů na zem, promění se do lidské podoby a vpustí se dovnitř. Přestože se jednalo o místo pro členy smečky, připadala si tak trochu jako cizinec. Povzdechne si a zavře za sebou dveře. Když už tu je, zkontroluje dívku. "Zdravím, Viktore." mírně se pousměje na svého Alfu, když se zjeví u pokoje a upře zrak na svoji známou, kterou přejede pohledem a zcela očividně je jí jedno, že stojí nahá. Popravdě by se dalo říct, že jí to připadá přirozené. "Jak se cítíš?" byla to jednoduchá otázka, která měla ale více významů. "Asi bych měla říci, vítej do rodiny, což?" zamumlá, než přesune zrak na Alfu. "Myslím,že ví. Nebo minimálně tuší." Pousměje se. "Setkaly jsme se."
Post by Cara O‘Conner on Jan 14, 2019 22:09:28 GMT
Dveře chaty se otevřely. Cara vešla pomalu dovnitř. Byla velmi zvědavá na nové přírůstky. Taky to nechtěla celé nechat na Victorovi. Určitě měl dost starostí. Chtěla mu aspoň trošku pomoct. A taky jaké asi ty dívky budou? Protivné jako Cody? Ukecané? Rozhlídla se po místnosti. Byla prázdná. Victor asi obíhával nováčky a tak se rozhodla zatím zůstat tam a nikam se necpat.
Post by Pandora Benton on Jan 14, 2019 22:17:00 GMT
Chvíli nebylo nic. Opravdu se to zdálo jen jako pár sekund, zanedbatelný čas. Ale i v takovém momentě visela ve vzduchu otázka; je stále naživu? Odpovědět na něco takového může být opravdu těžké. Necítila nic, ani nemohla cítit, vždyť byla mimo vnímání. Svět kolem ní, ona samotná, vše se zdálo tak vzdálené. Pohybovala se na lehkém pírku vznášejícím se nad propastí života. A náhle spadla. Nebylo to jemné probuzení, nebo pád do měkké vaty, ale náraz přímo na tvrdou zem posetou kameny a kamínky. Celé její tělo bolelo, vystřelovalo z neznámého místa, tehdy si to uvědomila. V tu chvíli byla za bolest, kterou pociťovala neskutečně ráda. Vždyť to byl znak, že žila! Ale přesto, jak by někdo takovou bolest mohl vydržet? Chtěla se prohnout v zádech, nebo provést jakýkoli pohyb, ale když se o to pokusila, zarazila ji prudká bolest v boku. Z hrdla se jí vydral bolestný sten. Uvědomovala si však konečně své tělo, sebe... Také své okolí. Ale jakkoli byla postel pohodlná, bolest to nijak netlumilo. Byl to však zřejmě jen počáteční šok, nyní už byla schopná normálně dýchat a dokonce i pohla rukou, aby si vlasy odhrnula z tváře. Pomalu potom otevřela oči a zamžourala. Už ten strop nevypadal jako u ní. Hlavou jí najednou začaly běhat obrazy, vzpomínky na noc, kdy se toho událo více, než by kdo původně očekával. "Nino!" vykřikla, když si vzpomněla na letící tělo svého kamaráda a vlka, obrovského vlka, který si z ní udělal hadrovou panenku. Vláčel ji za sebou a kousl ji-do boku? Pravou rukou se dotkla boku, sykla. Sakra. Byla si jistá, že nebyla v nemocnici, takhle to tam nevypadá. Kde to ale je? Napadlo ji křičet, ale to z nějakého důvodu hned zamítla. Rozbolela ji hlava. Cítila se slabá a ač bolest ustupovala, nebo si na ni možná jen zvykala, stále to cítila. A myšlenkami se stále musela vracet k vlkovi. A kde je sakra ten Nino? Přepadl ji strach.
Post by Victor Murphy on Jan 14, 2019 22:22:46 GMT
Victor přicházející dívku slyšel, vlastně ji i cítil, takže ho nepřekvapilo že přišla. Šokovanému výrazu se však stejně neubránil. Vlastně se chvíli nezmohl na nic jiného, než na tupé němé zírání na příchozí osobu, která právě dokonale zrujnovala jeho snahu o pokud možno šetrné objasnění situace dívce, která už tak musela mít všeho plnou hlavu. A teď tam navíc stála, jak tedy odtušil ze slov vlkodlačice, její známá, nahá a ještě to snad vypadalo, že tedy vlkodlaky zná. V tu chvíli odignoroval úplně všechno co řekla a jako první s s hlasitým povzdechem stiskl kořen nosu. ,,Zdravím.. vybrala sis skvělý čas a způsob nástupu, to musím uznat" konstatoval a zvedl se. Vlastně chytl ručník, který tam byl nachystaný pro to, kdyby se jejich host chtěl náhodou osprchovat a v tuto chvíli ho hodil po Camille. ,,Aspoň se něčím zakryj.." zamručel. Chápal že je to pro ni přirozené, v tuhle chvíli to ale bylo docela nevhodné. Poté ucítil i další pach. To musela být Cara. No.. ta doufal nahá nebyla.
Cody dorazil nějakou dobu po Caře a Camille. Celý dům plný ženských? To bylo možná tak ke zbláznění. Na tváři mu přesto pohrával přiblblí úsměv. Jo, o ženskou míň nebo víc, aspoň budou další členi smečky, do kterých bude moct rýpat bez toho, aby se musel pořád někomu omlouvat. No, Cara byla až moc pod ochrannou rukou Victora a trocha ženských,do kterých by se dalo rýpnout, neuškodila. Navíc, pokud by jim to pomohlo víc, než všichni okolo, co našlapovali po špičkách, jen aby se jich nějak nedotkli, rád by se obětoval. Mávl Caře a vydal se nahoru, odkud slyšel hlasy. Nechtěl ani s jednou z dívek, které byly čerstvě pokousané, mluvit. Nakonec, první střet s realitou byl nejdůležitější. Jenže při průchodu okolo jednoho z pokojů se zarazil. Aby se dostal k Victorovi a ostatním, musel by jít dál. Nyní však zaklepal na dveře pokoje. Pokoje dívky, která vykřikla. ,,Můžu dál? Mám pár odpovědí. A taky pár otázek." To všechno řekl dívce za dveřmi. To a nic víc. Jen čekal, než se ozve.
Post by Pandora Benton on Jan 15, 2019 0:42:46 GMT
Tak tam ležela dál. Ona a její bolest těla, nebylo to snad jen o zraněných, celé tělo měla dolámané a záda měla ztuhlá. Stačilo by párkrát zakroužit rameny, aby se ozvalo nepříjemné křupání, to ovšem bylo to poslední, co teď chtěla slyšet a proto dál téměř nehybně ležela. Náhle se ozval hlas. Měla pocit, že to snad bude jen v její hlavě, přesto se rozhodla odpovědět. "Tak hele, chlapíku, je mi fakt mizerně a na nějaký hrátky s myslí nemám sílu, ale jestli nejseš jenom zatracenej hlas v mý hlavě, tak sem hodlej naklusat, krucipísek!" houkla na osobu, která se možná nacházela, a možná nenacházela za dveřmi. Popravdě doufala v první možnost, jelikož nějaké odpovědi by fakt přišly vhod. Mezitím se pokusila nějak dostat do sedu, jen takového polovičního, stále se opírala o stěnu, jen by ráda na svého návštěvníka viděla z jiného a přijatelného úhlu.
Cody nadzvedl obočí, když uslyšel, jaký roj slov se na něj vyhrnul zevnitř. ,,No okay, tak já teda jdu," nevzdoroval přání 'Krucipísek slečny', jak jí hodlal odteď říkat. Přejel ji pohledem. Okamžitě se mu v hlavě vyrojilo pár návrhů. ,,No,vypadáš fakt hrozně, okomentoval Pandořino vzezření a stále stál ve dveřích. ,,Hele, máš určitě hlad. Nebo ne? Byla jsi fakt ošklivě zraněná, když jsme tě donesli a tvoje tělo se snaží zacelovat jak může, takže tuším, že musíš hlady vášně umírat," prohlížel si ji. ,,A protože nejsem tvoje máma, tak ti jídlo do postele neponesu. Spíš tě pozvu na oběd. Takovej pozdní. Zdejší lednička prý vaří úžasné špagety," pronesl ke zmatené dívce. ,,Každopádně, jsem Cody Asher. I ty jsi mi nějaká povědomá. Nevysedáváš někdy v Prayeru? Makám tam." Pak se zhluboka nadechl. Vážně netušil, co a jak té holce říct. ,,Hele, vím, že jsi zmatená, všechno tě bolí a vzhledem k tvé vyřídilce máš i živé vzpomínky na včerejšek. A možná se taky trochu bojíš. Ale na všechno přijde. Všechno ti řeknou... Teda, můžu i já, ale já jsem fakt hodně špatnej na vysvětlování. Víš, jakože... Jsem ten poslední, koho by sis sehnala na doučování matiky," zazubil se na dívku. ,,Vezmu tě dolů a hodím na gauč. Zvládneš se zvednout sama, nebo tě můžu vzít? Když tě vezmu, bude to pro nás dva asi rychlejší a pohodlnější. Teda, pokud se necítíš fakt neskutečně špatně na to, abys z té postele nevylézala. To už mi ale musíš říct sama," odkašlal si, když mu došlo, že tu vede monolog.
Post by Pandora Benton on Jan 15, 2019 1:49:27 GMT
Docela ji překvapilo, že za těmi dveřmi stála nějaká osoba a ne jenom její výplod fantazie. Ale to víte, Zaca Efrona by uvítala v jakékoli situaci. Jenomže těmi dveřmi vstoupil trochu jiný človíček, Zacovi se sice nevyrovnal, ale koukat se na něj dalo a tak se na její tváři vytvořil spokojený úsměv, ruce si zkřížila na břichu a koukala na něj. "Dík, ty taky." šlehla po něm jedno to mrknutí, když už byli u takových pěkných komplimentů a potom se i přes neustálé vnímání bolesti snažila udržet pozornost i na tom klučinovi. Byl jí nějaký povědomý, určitě už ho někde viděla. Jenomže co si pamatovala, naposledy byla na té charitativní akci a když byla na pódiu, koukalo tam na ni několik lidí. A ona ochotně to tupé čučení oplácela. "Mám takovej pocit, že už jsem umírala i jinak, než hlady." poznamenala, zatímco se snažila ignorovat jeho prohlížení jejího děsnýho stavu. "Tyjo, a já si tě s ní skoro spletla," předstírala smutný povzdech, "ale vlastně to je dobře, páč to by nevěstilo nic dobrýho, ježišmarjá, buď rád, že tu ženskou neznáš." mávla rukou a zasmála se, načež stiskla pevně látku povlečení mezi prsty. "Jauvajs, víš jak je děsný, když se nemůžeš ani od srdce zasmát? Fakt hrůza. Jo a když pozdní oběd, kolik že je to hodin? Ne, že by mi běžel nějakej seriál, na španělský telenovely nekoukám, ale víšco, musím uložit svýho spolubydlícího a takový kejdy okolo," pronesla se značně ironickým tónem hlasu, "což mě vlastně taky přivádí k tomu, kde to k čertu jsem, a fakt doufám, že je to nějaká obdoba nemocnice, počkej, vypadá to tu jak na chajdě tety Ellie. Nejsme na chajdě tety Ellie, že ne? To místo fakt děsne nesnáším." na chajdě tety Ellie byla jednou v životě a spadla ze schodů na verandě, proto ji neměla ráda. Tehdy jí bylo asi šest, ale ono je to jedno. Ono se zdálo, že to bere vlastně docela v pohodě, ale co si budeme, ve skutečnosti uvnitř šílela a měla chuť si trhat vlasy, ale už tak ji bolelo všechno a byla docela ráda, že vlasy mezi to všechno počítat nemusela. Není všechno jako všechno! "Prayer? Hele, no jasně! A když už o tom tak mluvíme, sakra, teď bych si dala radši-" koukla na něj, "hm, spíš až po jídle. A prosímtě, kde je sakra Nino?" její zmatenost byla asi kapku nepoznatelná, ale to bylo těmi sarkastickými poznámkami, které se z ní hrnuly právě díky tomu, jak byla celá vyjukaná. V podstatě takový obranný mechanismus. "Nevim na co bych měla přicházet, napad mě zmutovanej obří vlkouš a zázrakem jsem přežila, všecko co potřebuju vědět, jsem vděčná vesmíru, nebo kdo za to může, ale teď bych ti fakt ráda oznámila něco, cos asi nečekal," zhluboka se nadechla, připravena na velké odhalení, "já byla vždycky děsně dobrá v matice." další z jejích poznámek, a tím se snažila jen zamaskovat její dokonalé hroucení a strach. Strach, který vzbuzovala vzpomínka na obrovské monstrum, určitě jí to jedno nebylo. Ale to všichni chtěli slyšet, správně? "Jestli je mi na to moc špatně nezjistíme, když to nezkusíme, tak mě sakra už chňapni a odnes, začínám z toho pokoje chytat depky. A s tím házením na gauč opatrně, už tak jsem dost rozbitá." zvedla ruce do vzduchu, připravena chytit se kolem krku svýho prince v blejskavejch džínách.
Chvíli tam stála a pak prošel Cody. Pozdravila jej. Po pár minutkách se za ním rozešla. Zaslechla kus jeho konverzace s nováčkem. Cody nosič? To mu tak chybí nošení chlastu, že chce odnést dívku? To je něco co by ráda viděla, tak jako obličej jejich vlčího novorozence a pozdravit se s ní. Nakoukla do dveří a zamrkala na ni. ,,Zdravím jsem Cara." usmála se na ni. Snad ji nevyděsí, když z jejího pohledu musela vidět jen hlavu jak se vysunula zpoza dveří.
Post by Camille Bellerose on Jan 15, 2019 10:11:27 GMT
Mírně jí zacukají koutky, když si všimne, že přišel i Cody a zašel za tou druhou osůbkou, zároveň ji napadlo, že by ji pěkně sjel, kdyby ji viděl postávat ve dveřích jen tak. Povzdechne si a chytí ručník, který po ní hodí Viktor a omotá si ho kolem sebe. "Díky." pohlédne na dvojici a skoro je slyšet, jak jí v hlavě šrotují kolečka. Možná měl pravdu a možná by se mohla naučit tu a tam se obléct. "Hned jsem zpět. Nemusíš se ničeho bát, dobře?" mrkne povzbudivě Armiu a s těmi slovy zmizí v domě najít si něco ne oblečení doufaje, že v ten moment náhodou nenarazí na Codyho.